http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Loše vijesti

Neizvjesna budućnost za Shadow of the Eternals

ShadowOfTheEternals_Launch01
Datum objave:
01.06.2013 13:13
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Shadow of the Eternals, duhovni nasljednik Eternal Darkness: Sanity's Requiema, vjerojatno neće biti dovršen ukoliko crowdfunding ne uspije

Osamnaest dana do kraja Kickstarter projekta, Shadow of the Eternals skupio je 117 tisuća dolara od željenih 1.35 milijuna. Dodatnih 157 tisuća dolara donirano je na stranici Precursor Gamesa, studija koji je odgovoran za razvoj spomenute igre, što je sveukupno oko 273 tisuće dolara. Još uvijek veoma daleko od željenog cilja.


Prema analizi Kicktraqa, ovim tempom projekt će na Kickstarteru prikupiti tek 230 tisuća dolara. 'Ako projekt ne ostvari željeni cilj, sve donacije koje su donirane preko naše web stranice bit će vraćene' rekao je direktor Precursor Gamesa Shawn Jackson.

 

 

'Ukoliko crowdfunding kampanja ne uspije, malo je vjerojatno da će se razvoj Shadow of the Eternals nastaviti jer Precursor nema drugih izvora sredstava' istaknuo je.


Precursor Games ima još osamnaest dana da prikupi nešto više od milijun dolara kako bi ostvario svoj san, no ako se u međuvremenu ne pojavi iznenadni investitor, Shadow of the Eternals vjerojatno neće ugledati svjetlo dana.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije