http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Živa akcija

Live-action Remember Me trailer

remember_1
Datum objave:
02.06.2013 12:03
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Capcom je objavio novi live-action trailer za nadolazeću igru iz Dontnod Entertainmenta, Remember Me, u kojem pomalo otkriva burnu prošlost protagonistice Nilin

Trailer nudi pogled iz perspektive osnivača Memorizea, Antoniea. Memorize je kompanija koja se specijalizirala za trgovinu sjećanjima.


Antonie govori o manipulaciji sjećanjima kao prilici za uspostavljanje mira i empatije, no istovremeno vide se i mračne strane trgovine sjećanjima. Prikazana je i Nilin koju odvode u Bastille da joj izbrišu sjećanja što označava početak igre.

 

 

U Remember Me, Nilin je bivši lovac na sjećanja. Njezin glavni zadatak je pronaći svoja sjećanja i saznati zašto su joj uopće izbrisana.


Remeber Me izlazi 4. lipnja za Xbox360, PlayStation 3 i PC.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije