http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

za kupce god of wara

The Last of Us: 15 minuta gameplayja

tlou_2
Datum objave:
03.06.2013 12:17
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Trenutno se može downloadati i zaigrati 'Outskirts', jedan od levela u The Last of Us, no to zadovoljstvo ima samo odabrana ekipa

Ukoliko ste kupili God of War: Ascension, sigurno ste na pakiranju zamijetili i natpis prema kojemu vam se garantira da ćete zbog toga moći zaigrati jedan od levela iz The Last of Us i to prije drugih. To se sada i dogodilo. Naime, 'Outskirts' level sada mogu zaigrati svi koji su kupili Ascension i – nitko drugi. Ukoliko ste se prepoznali, trk na PlayStation Network.

 

Za sve ostale tu je video prohod levela koji možete pogledati ovdje;

 

 

Podsjećamo, The Last of Us na tržištu će se pojaviti 14. lipnja tj. za samo 11 dana! Naravno, radi se o ekskluzivi za PlayStation 3 i to iz Naughty Dog, studija zaslužnog za fantastičnu Uncharted franšizu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije