http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ekspanzija ili nastavak?

Na vidiku Deus Ex: The Fall

dehr
Datum objave:
04.06.2013 11:50
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sve upućuje na to da će Eidos na E3 eventu sljedećega tjedna predstaviti nasljednika fantastičnog Human Revolutiona

Deus Ex: Human Revolution jedna je od najboljih igara 2011. godine i dostojan nasljednik prvog Deus Ex-a. Igri su se zamjerale tek neke sitnice te borbe s bossevima koje je pak Eidos Montreal na razvoj prepustio sasvim drugom razvojnom studiju. No, i to će biti ispravljeno u 'Director's Cut' verziji igre koja će pak biti dostupna isključivo na Wii U platformi.

 

Iako Eidos Montreal trenutno radi na novoj Thief igri, bilo je samo pitanje vremena kada će biti najavljen novi Deus Ex,  a to bi se – prema svemu sudeći – moglo dogoditi već sljedećeg tjedna. Tada će naime biti održan E3 u čijem će središtu svakako biti nove konzole iz Sonyja i Microsofta.

 

Prve naznake za to pojavile su se još prije nekoliko mjeseci a onda je jučer Square Enix registrirao domene  DeusExTheFall.com, DeusExTheFall.net i DeusExTheFall.co.uk. Samo nekoliko sati kasnije na službenom Twitter profilu Eidos Montreala pojavila se poruka 'Are YOU ready for The Fall?'. Poruka je vjerojatno i više nego jasna s obzirom na blizinu održavanja E3 eventa.

 

Zanimljivo, Square Enix je prošloga tjedna registrirao domenu i na ime Deus Ex: Human Defiance te se ispostavilo da se radi o domeni za Deus Ex film koji je u planu.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije