http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STIŽE U LISTOPADU

Objavljen datum izlaska Beyond: Two Souls

beyond_1
Datum objave:
04.06.2013 10:55
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedna od najintrigantnijih igara ove godine na tržištu će se pojaviti taman pri završetku vladavine konzola aktualne generacije

Najnoviji projekt francuskog razvojnog studija Quantic Dream pred samim je završetkom i na europskom će se tržištu pojaviti 11. listopada, nekoliko dana nakon što se igra pojavi na policama trgovina u Sjevernoj Americi.

 

Na taj će način Sony u velikom stolu obilježiti kraj vladavine PlayStationa 3 pred dolazak PlayStationa 4.

 

Podsjećamo, Beyond: Two Souls prva je igra Quantic Dream studija nakon komercijalno fantastično uspješnog Heavy Raina. Kao i sve ostale igre spomenutog studija, Beyond će biti iskustvo vrlo nalik na interaktivni film ćemu u prilog idu i velike hollywoodske zvijezde poput Ellen Page i Willema Dafoea.

 

Igre je prikazana čak i na Tribeca film festivalu uz scenarij od čak dvije tisuće stranica;

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije