http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'anniversary' izdanje

Lionhead najavio remake prvog Fablea

Fable_Anniversary
Datum objave:
05.06.2013 10:50
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Odlaskom Petera Molyneuxa Lionhead je ostao bez svojeg najpoznatijeg lica i za očekivati je bilo promjenu smjera što se novih projekata tiče. Lionhead se pak odlučio vratiti unatrag

Posljednja je godina za aktualnu generaciju konzola te će krajem godine kolo preuzeti Xbox One i PlayStation 4. Sony će to obilježiti na zaista spektakularan način igrama poput novog Gran Turisma, The Last of Us i Beyond: Two Souls. Xbox 360 proći će pak bez zapaženih ekskluziva. Jedna od njih biti će remake igre koja se izvorno pojavila na prvoj Xbox konzoli.

 

Lionhead je naime predstavio Fable Anniversary, remake prve Fable igre i ekspanzije pod imenom 'The Lost Chapters'. Lionhead najavljuje poboljšanje interfacea, smanjeno vrijeme za učitavanje levela, poboljšane kontrole, bolji save sistem te, naravno, bolji zvuk i grafiku na razini posljednjih igara za Xbox 360.

 

To je vidljivo i u ovoj izvornoj usporedbi;

 

 

Više informacija o cijelom projektu možemo očekivati tijekom E3-a za nekoliko dana.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije