http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

300 HEROES

Kineski čušpajz LoL-a i oprilike svega ostalog

300 Heroes logo
Datum objave:
05.06.2013 14:55
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kao zemlja u kojoj autorska prava i ne spadaju među poznatije termine, Kina je plodno tlo za projekte poput ovoga

Youtube kanal Crusadercast nedavno je objavio video o abominaciji od igre pod imenom 300 Heroes. O čemu se radi? O naslovu koji koristi League of Legends kod, teksture, zvukove i glazbu, te umjesto poznatih članova posade u sebi sadrži TONE pokradenih likova iz drugih igara i franšiza. Konkretno, u 300 Heroes možete igrati Shrecka, Wall-e-ja, kao i kompletne muške posade One Piecea i Naruta.

 

 

 

Jasno, više je nego očito kako većina materijala prisutnog u igri čušpajz stvari koje bi, da se 300 Heroes slučajno pojavi izvan Kine, završili na sudu u kraćem vremenu od onog potrebnog za instalaciju igre.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije