http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RAZOČARANI OBOŽAVATELJI

Deus Ex: The Fall isključivo za iOS

deus
Datum objave:
06.06.2013 11:04
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prije dva dana Square Enix registrirao je nekoliko web domena za svoj novi Deus Ex projekt za koji se na kraju ispostavilo da je tek igra za iPad i iPhone uređaje

Svi oni koji su zavoljeli fenomenalni Deus Ex: Human Revolution ustreperili su na informacije da je Square Enix registrirao nekoliko internetskih domena za projekt pod imenom 'Deus Ex: The Fall'. Eidos Montreal nešto kasnije je objavio i kratki video teaser te na svojem Twitter profilu objavio 'Are you ready for The Fall?'. S obzirom na blizinu E3-a i unatoč činjenici da Eidos punom parom radi na novoj Thief igri, većina je pomislila kako se radi ili o dodatku za 'Human Revolution' ili o potpuno novom projektu.

 

Ono o čemu se radi nije zapravo ni jedno od toga i dolazi isključivo na iOS platformu. Da, dobro ste pročitali, The Fall će se moći zaigrati isključivo na iPhone i iPad uređajima. Radi se o igri smještenoj u isto razdoblje kao i 'Human Revolution', a igrač će preuzeti ulogu potpuno novog protagonista Bena Saxona. Njega je izdala njegova kompanije 'The Tyrants' te se on baca u potragu kako bi otkrio što mu se točno dogodilo.

 

Igra će se igrati na isti način kao i 'Human Revolution' samo na mnogo jednostavniji način i vjerujemo da će i sam gameplay biti maksimalno pojednostavljen kako bi igra bila savladiva na iOS uređajima.

 

Eidos Montreal je objavio i najavni video u kojemu igru možete vidjeti i u pokretu;

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije