http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

nakon tri godine

Castlevania: Lords of Shadow stiže i na PC

Castlevania: Lords of Shadow
Datum objave:
06.06.2013 11:09
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Gotovo tri godine nakon dolaska na PlayStation 3 i Xbox 360, 'Lords of Shadow' napokon dolazi i na PC i to u svojem obogaćenom izdanju

Posljednja Castlevania na tržištu se pojavila u listopadu 2010. godine i pokupila sasvim dobre kritike što je još više potenciralo nezadovoljstvo vlasnika PC-a. Oni će pak na svoje doći krajem kolovoza kada će se prvo na Steamu a onda i policama trgovina pojaviti i Castlevania: Lords of Shadow: Ultimate Edition.

 

To izdanje sadržavati će samu igru te dva dodatka: Reverie i Resurrection. Osim toga Konami nije najavio nikakve značajne izmjene, no očekujemo dodatno poliranje i uklananje eventualnih bugova.

 

 

Castlevania: Lords of Shadow na Steam stiže 27. kolovoza a tri dana kasnije na tržištu će biti i u fizičkom obliku.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije