http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

naciji na mjesecu

E3 trailer za Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein1_31527_screen
Datum objave:
07.06.2013 11:03
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Bethesda je povodom skorašnjeg održavanja E3 eventa objavila novi trailer za nadolazeći Wolfenstein

Bethesda nas je sve nemalo (ugodno) iznenadila nedavnom najavom novog Wolfensteina koji je ovoga puta smješten u alternativnu prošlost (1960-ih godina) u kojoj su pobjedu u Drugom svjetskom ratu izvojevali – nacisti. To je dovelo do njihove globalne svjetske dominacije a njima će se suprotstaviti igrači i to još jednom kroz osobu B.J. Blazkowicza.

 

Kako bi nas pripremili za dodatne materijale koji će biti objavljeni togom skorašnjeg E3 eventa, Bethesda je objavila novi trailer koji sadrži i oko 30-ak sekundi gameplaya;

 

 

Na igri radi MachineGames studio i to na idTech 5 engineu koji smo po prvi puta vidjeli u Rageu. Wolfenstein: The New Order neće imati multiplayer komponentu te će biti singleplayer-only iskustvo koje je u produkciji za PC, PS4, PS3, Xbox 360 i Xbox One.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije