http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Ili svaki sat

Xbox One zahtijeva internet konekciju svaka 24 sata

xbox_one
Datum objave:
07.06.2013 12:14
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Microsoftovoj next-gen konzoli bit će potrebna online konekcija (barem) svaka 24 sata

Xbox One će se morati spojiti online barem jednom svaka 24 sata ili ćete izgubiti mogućnosti igranja igara. Ovaj slučaj vrijedi za igrača koji je ulogiran u svoju konzolu – ukoliko se ulogirate u svoj račun s prijateljeve konzole, Xboxu One je potreban online pristup svaki sat.


'S Xboxom One offline igranje je moguće čak i do 24 sata na vašoj primarnoj konzoli ili jedan sat ukoliko pristupate vašem Xbox One računu s druge konzole. Igranje nakon isteka ovih sati neće biti moguće ako nemate online pristup, a kada konzola ponovo uspostavi online vezu vratit će se i opcija igranja. Gledanje televizije, Blu-raya i DVD filmova ne ovisi o online konekciji' piše Xbox Wire. Tako da ako se slučajno nađete u situaciji u kojoj vam je onemogućeno igranje, barem možete gledati televiziju na Xbox One konzoli.


Ovo je najjasnije objašnjenje internet zahtjeva Xboxa One od otkrivanja konzole 21. svibnja. U prijašnjoj izjavi Microsoft je spomenuo 'da Xboxu neće biti potreba stalna internet veza, ali će mu biti potreban pristup internetu'.


Microsoft preporučuje 1.5Mbps konekciju i mobilni broadband za one koji nemaju pristup ethernet vezi. Xbox One dolazi s dvije bežične antene, ethernet portom i 802.11n wireless.


'Svaki vlasnik Xbox One konzole mora imati pristup internetu te je zbog toga developerima omogućeno da stvaraju masivne i postojane svjetove čak i kada vi niste online' ističe Xbox Wire.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije