http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PREDNOST 'IGNITE' ENGINEA

Koliko će FIFA 14 izgledati bolje na Xbox One i PS4?

original2
Datum objave:
11.06.2013 17:26
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Poznato je da će se najnovija iteracija najpoznatije nogometne simulacije na next-gen platformama pojaviti u ruhu novog enginea, a koliko će bolje izgledati od verzije koja stiže na PC, PlayStation 3 i Xbox 360 provjerite ovdje

EA je na predstavljanju Xbox One konzole krajem svibnja predstavio i novi engine koji će pogoniti novu generaciju svih njihovih sportskih simulacija. No, 'Ignite' će se ove godine ekskluzivno pojaviti tek u verzijama igara za Xbox One i PlayStation 4 dok će se sljedeće godine najvjerojatnije pojaviti i na PC te PS3 i Xbox 360 platformama. Nešto slično dogodilo se i 2010. godine kada su konzole dobile fenomenalnu FIFA-u a PC igrači bili osuđeni na nešto poboljšanu verziju igre iz 2009. godine.

 

Bilo kako bilo, EA je objavila dva trailera za FIFA 14, jedan za next-gen verziju a drugi za PC, PS3 i Xbox 360 platforme. O tome koliko je next-gen verzija bolja, procijenite sami.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije