http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

iz vedra neba

Najavljen novi Warhammer 40K MMO!

KA_Warhammer
Datum objave:
12.06.2013 11:02
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iako će svi obožavatelji ove kultne franšize vjerojatno odmah podivljati od ushićenja, stvar nije toliko dobra koliko izgleda. Na igri radi studio koji iza sebe ima tek nekoliko projekata sporne kvalitete

Prije nekoliko godina svi vlasnici Xbox 360 konzole mogli su zaigrati igru Naughty Bear u kojoj su igrači preuzimali ulogu plišanog medvjedića koji je cijeloj okolini život pokušavao pretvoriti u pakao. Igra nije pokupila baš najbolje ocjene a za njenu je produkciju bio zaslužan studio pod imenom Behaviour Interactive.

 

Upravo taj studio objavio je da trenutno radi na MMO-u smještenom u Warhammer 40k setting i to pod punim imenom 'Warhammer 40,000: Eternal Crusade'. Studio nema apsolutno nikakvog iskustva u produkciji MMO igara, a ime izdavača još je uvijek nepoznato.

 

Igra će se igrati iz trećega lica a igrači će birati između četiri ponuđene strane: Space Marine, Chaos Space Marine, Ork i Eldar. Sve od te četiri frakcije bore se za prevlast nad jednim planetom.

 

Iz behavioura obećavaju borbe u kojima će 'istovremeno sudjelovati tisuće igrača' te mogućnost korištenja vozila poput Rhinoa, Predatora i Ork Battlewagona.

 

Igra je u razvoju za PC, PS4 i Xbox One i na tržištu bi se trebala pojaviti u drugoj polovici 2015. godini. Nažalost, zasad nisu objavljeni nikakvi screenshotovi ili video materijali pa zaista ne znamo što zapravo misliti o svemu ovome.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije