http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

smješten u open-world

'Novi Mirror's Edge vrlo je različit od originala'

me2
Datum objave:
13.06.2013 11:08
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
EA je na ovogodišnjem E3-u napokon najavio nastavak Mirror's Edgea koji igrači priželjkuju već godinama

Mirror's Edge na tržištu se pojavio 2008. godine i pokupio vrlo dobre kritike i dojmove. Iako to nije polučilo značajan komercijalni uspjeh, igra je ostala u sjećanju gamera zbog parkour kretanja koje je izvedeno na jedinstveni način i upečatljivog vizualnog aspekta zbog kojeg igra odbija stariti.

 

Kako su godine prolazile nastavak je bio sve manje izvjesan, iako su se u posljednjih godinu dana u nekoliko navrata pojavile glasine prema kojima je novi Mirror's Edge već u produkciji. Ovaj puta zaista jest! Kao što već vjerojatno znate, EA je novi Mirror's Edge najavio na svojoj E3 konferenciji prije nekoliko dana gdje je prikazan i prvi trailer, koji je, da stvari budu još bolje, snimljen potpuno in-game;

 

 

Na razvoju igre radi DICE i to na svom spektakularnom Frostbite engineu te valja naglasiti da se nova igra neće zvati 'Mirror's Edge 2' već jednostavno – 'Mirror's Edge'. EA i DICE naime novu igru zamišljaju kao svojevrsni reboot koji će zadržati najbolje elemente prvijenca, ali i mnoge od njih izmijeniti. Tako će se radnja igre sada odvijati u open-world svijetu u kojemu će protagonistica Faith više puta stvari uzeti u svoje ruke a ne samo trčati od njih kao što je to bio slučaj u originalu.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije