http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

novi detalji

Što je zapravo Quantum Break?

quantumbreak
Datum objave:
13.06.2013 12:07
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Najdojmljiviji dio prezentacije Xbox One konzole za mnoge je bila demonstracija nove igre autora Max Payne i Alan Wake franšiza

Remedy je na razotkrivanju nove Xbox konzole krajem svibnja razotkrio svoj novi, vrlo ambiciozni projekt – Quantum Break. Radi se zapravo o kombinaciji video igre i TV serije i to su sve do danas bile jedine informacije koje smo znali o igri. Ipak, Quantum Break još je jednom predstavljen i na E3-u gdje su otkriveni i neki datelji samog scenarija.

 

Igrač će u igri preuzeti ulogu Jacka Joycea, Beth Wilder ili pak Paula Serenea, glavnog antagonista u igri. Serene danas vodi zloglasnu tvrtku 'Monarch' koja se bavi razvojem tehnologije za putovanje kroz vrijeme, a Joyce i Serene nekada su bili najbolji prijatelji. Radnja igre smještena je određeno razdoblje nakon eksperimentalnog putovanja kroz vrijeme koje je pošlo u krivom smjeru i zbog kojega je svijet ostao fragmentiran a vrijeme se ponekad, samo od sebe, može – srušiti.

 

 

Tri spomenuta lika bila su prisutna eksperimentu i zbog toga danas imaju posebne moći za manipulaciju vremenom. Kroz manipulaciju vremenom igrač zapravo odlučuje koji je njegov sljedeći korak i na koji će način to utjecati na daljnji rasplet stvari. Kako bi cijela ova priča s putovanjem kroz vrijeme bila što uvjerljivija, Remedy je čak angažirao i fizičara koji radi na CERN-u i predaje na nekoliko fakulteta.

 

Tu u priču dolazi već spominjana TV serija koja će biti snimana u nekoliko verzija, a igrač će uvijek pogledati onu koja se poklapa s odlukama koje je donio unutar igre.

 

Kao što vjerojatno već i znate, Quantum Break biti će Xbox One ekskluziva a na tržištu bi se trebala pojaviti tijekom 2014. godine.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije