http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ŠAMAR ACTIVISIONU

Battlefield 4 tim ismijava se prezentaciji Call of Duty: Ghosts

cod_g
Datum objave:
13.06.2013 16:03
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Izgleda kako se čuveni Reddit koristi kao dobra podloga za općenitu posprdnju sa ne toliko uspješnim FPS prezentacijama

Mislite da je svima dosta ismijavanja novog Call of Dutya? DICEu očito nije. U nedavnoj objavi na Redditu, kreativni tim iza Battlefielda 4 sprdavao se sa inteligentnim CoD ribama. Komentari nisu u sebi imali nimalo rezervacije za profesionalnu korektnost, s obzirom da se radi o očitom provociranju. Naime, glavna tema su spomenute ribe koje će se, izgleda, maknuti iz igre kako bi se ostavilo mjesta za nebodere koji lete u zrak. Screenshot ovog posta možete pogledati ovdje.

 

 

 

 

Ironično, Infinity Ward tim je neposredno nakon ovoga deklarirao kako su se sa "inteligentnim ribama koje izbjegavaju igrača" šalili, te da im to nije temelj na kojem će prodavati samu igru. Dobar comeback.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije