http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

treća po redu

Poznata scenaristica novog Tomb Raider filma!

Camilla_Luddington_photo_2125_Final.jpg
Datum objave:
14.06.2013 10:17
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Scenaristica i producentica TV serije 'Buffy the Vampire Slayer' odabrana je za kreaciju scenarija za novi Tomb Raider film

Osim Deus Ex filma Square Enix se odlučio na ekranizaciju još jedne svoj franšize. U pripremi je naime novi, treći Tomb Raider film. Podsjećamo, prvi Tomb Raider film snimljen je 2001. godine, a drugi dvije godine kasnije. U oba je filma Laru Croft tumačila Angelina Jolie.

 

O trećem filmu još uvijek se ne zna gotovo ništa, osim da je za pisanje scenarija odabrana Marti Noxon, autorica koja je pisala scenarij za TV seriju 'Buffy the Vampire Slayer', a kasnije ju i producirala. Osim toga, radila je i na serijala Glee, Mad Men i Grey's Anatomy.

 

Film je zamišljen kao reboot serijala, baš kao i posljednja igra koja se relativno nedavno pojavila na tržištu i naišla na iznimno dobre kritike i dojmove publike. Nažalost, još uvijek nije poznata glumica koja će igrati Laru Croft kao ni redatelj, a valja spomenuti i to da su prije Marti Noxon za scenarij angažirani Mark Fergus (Iron Man) i Hawk Ostby (Children of Men) koji su iz nepoznatih razloga otpali.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije