http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LUKA I STRIJELE

Playtoy Igra Dana: Bow Master Japan

Bow Master Japan
Datum objave:
14.06.2013 14:24
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ponekada je dobro vratiti se korijenima

Bow Master Japan igra je koja vas od samog naslova ne nastoji uvjeriti da je nešto više od onoga što piše na kutiji. Jednostavno osmišljena, a u isto vrijeme sjajno izvedena, ova jednostavna arkada najviše nas podsjeća na stare automate u zabavnim parkovima.

 

Koristeći luk i strijelu, vaš zadatak je jednostavan - pogoditi sve ciljeve na nivou. Istini za volju, nivoi i izazovi u njima zaista su zanimljivo osmišljeni, pogotovo uzmemo li u obzir da strijela ima svoju putanju, kao i brzinu. U svakom slučaju, uvjeravamo vas kako nećete zažaliti tih par minuta provedenih uz igru. Ona ja doista puno bolja nego što sam naslov nalaže. Bow Master Japan možete zaigrati na Playtoyu.

 

Ime: Bow Master Japan
Žanr: Arkada
Developer: Silent Bay Studio
Komande: Miš
Vrijeme igre:
5 minuta

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije