http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Punom parom

Tri Assassin's Creed igre već u razvoju

ubisoft
Datum objave:
15.06.2013 13:47
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prema riječima izvršnog direktora Ubisofta Yvesa Guillemota Ubisoft radi na tri Assassin's Creed naslova

U intervjuu za Kotaku Yves Guillemota izjavio je da Ubisfoft razvija čak tri Assassin's Creed igre te otkrio zašto studio planira toliko unaprijed.


'Želimo osigurati timovima koji rade različite nastavke dovoljno vremena – dvije, tri godine da mogu uzeti određene rizike i dovoljno promijeniti koncept da se igra čini privlačnom i svježom'.


'Naš posao je pružiti timovima dovoljno moći, energije i vremena da poduzmu potrebnu korake kako bi stvorili visoko kvalitetnu igru' ističe Guillemot.


Povijesno, igre su razvijali različiti i rotirajući timovi gdje su oni unutar Ubisofta Montreal vodili razvoj glavnih kampanja dok su ostali studiji radili sve od multiplayera do specifičnih popratnih misija.

 

 

Guillemot nije ulazio u detalje, no možemo zaključiti da je jedna od tih igara ovogodišnji Assassin's Creed: Black Flag koji se poprilično razlikuje od ACIII-a. Assassin's Creed III smješten je na kopnu te je fokusiran na novog protagonista. Black Flag smješten je na Karipsko otočje te također predstavlja novog glavnog lika koji se još tu i tamo ponaša više kao gusar nego kao assassin.


O ostalim dvjema igrama možemo samo nagađati: jedna od njih mogla bi biti Assassin's Creed za sljedeću godinu (Assassin's Creed V ili Assassin's Creed Brotherhood II) koja bi već sad trebala biti punom parom u razvoju, a koja je treća? Ako Ubistoft ne namjerava nekakvi Assassin's Creed mobilni spin-off, treća igra vrlo je vjerojatno Assassin's Creed zacrtan za 2015. godinu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije