http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Sony

Rani uspjeh PlayStationa 4

ps4
Datum objave:
16.06.2013 15:34
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sonyjeva uzdanica zauzela je čak pet mjesta na Amazonovoj top 10 Games listi
Sony je na E3-u, prema mnogima, pokazao mnogo više od Microsofta i odnio 'pobjedu' u srazu next-gen konzola. Internet bruji od nadmoći PlayStationa 4, a prve naznake da će Sonyjeva konzola biti apsolutni hit sljedeće generacije već su tu.

Prije nekoliko dana izvjestili smo kako PlayStation 4 vodi u prednarudžbama, a vijesti o dobrim rezultatima za Sony ne prestaju.

 

Na Amazonu – najvećoj svjetskoj online trgovini – PlayStation dominira listama najprodavanijih i igara i konzola. Čak devet od deset najprodavanijih stvari u Amazonovoj Games sekciji su PlayStation proizvodi od čega je čak pet različith PlayStation 4 paketa, The Last of Us, Watch Dogs i DualShock 4 kontroler. Cijela lista izgleda ovako:


1. PlayStation 4 Standard Edition


2. Xbox One Console – Day One Edition


3. PlayStation 4 Launch Day Edition


4. The Last of Us (PS3)


5. PlayStation 4 Watch Dogs Launch Day Bundle


6. PlayStation 4 Battlefield 4 Launch Day Bundle


7. $20 PlayStation Network Card


8. PlayStation 4 Killzone Launch Day Bundle


9. DualShock 4 Controller


10. Watch Dogs (for PS4)

 


Sonyjevi prozivodi također prevladavaju i u sljedećih deset mjesta, tako da je na listi pet PlayStation 4 igara/kodova/hardvera u odnosu na tri Xboxa One.

 

Uspješna E3 prezentacija i generalno pozitivna reakcija publike povećala je očekivanja Sonyja od PlayStationa 4. Wall Street izvještava kako je Sony podigao interne prodajne projekcije za PS4, no daljnji detalji o prodajnim predviđanjima su izostali.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije