http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

očekivani uspjeh

The Last of Us najprodavaniji

tlou_4
Datum objave:
17.06.2013 15:25
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
The Last of Us trenutno je najprodavanija igra na planeti i jedna od tri najbrže prodavane igre ove godine

Odmah po izlasku na tržište, The Last of Us je, sasvim očekivano, zasjeo na vrhove svih ljestvica prodajnosti. Zanimljivo, Sony na vrhu nije imao igru još od početka 2012. godine i Uncharted: Golden Abyss za PlayStation Vita platformu. Iako se radi o naslovu za samo jednu platformu (PlayStation 3), The Last of Us treća je najbrže prodavana igra ove godine, odmah iza BioShock: Infinite i Tomb Raidera. Lista uspjeha tu ne staje – The Last of Us prvo je potpuno novo ime na vrhu prodajnih ljestvica još od L.A. Noirea iz 2011. godine.

 

Iako se radi o rezultatima za područje Velike Britanije, oni u većini slučajeva reflektiraju situaciju na svjetskom tržištu, posebice kada su u pitanju ovoliko (zasluženo!) razvikani naslovi.

 

Potpuna lista izgleda ovako:

 

1. The Last of Us

2. Animal Crossing: New Leaf

3. Grid 2

4. Tomb Raider

5. FIFA 13

6. Injustice: Gods Among Us

7. Far Cry 3

8. Skyrim: Legendary

9. Luigi's Mansion 2

10. Assassin's Creed 3

 

U međuvremenu još jednom pogledajte našu video recenziju 'The Last of Us' ali i sudjelujte u nagradnjači u kojoj možete osvojiti upravo tu igru;

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije