http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IO INTERACTIVE U REZOVIMA

Autori Hitmana otpustili polovicu zaposlenika

hitman
Datum objave:
18.06.2013 11:03
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Studio zaslužan za Hitman franšizu objavio je da je otpustio gotovo polovinu zaposlenika i otkazao sve projekte osim Hitman franšize

'Studio će se fokusirati isključivo na budućnost Hitman franšize te trenutno radi na pre-produkciji novog Hitman projekta. Poduzeli smo teške mjere otkazivanja svih ostalih projekata IO Interactivea te otkazali suradnju za gotovo polovicu radne snage.' – stoji u izvješću koje je Square Enix poslao medijima.

 

Osim otpuštanja, došlo je i do nekih preslagivanja u hijerarhiji studija. Podsjećamo, posljednja Hitman igra na tržištu se pojavila krajem prošle godine te je pokupila vrlo dobre kritike iako je imala svojih problema.

 

 

Nakon Hitmana, IO Entertainment bio je najpoznatiji po razvoju Kane & Lynch franšize koji nije naišla na dobar odaziv ni kod publike a ni kod kritike.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije