http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

turn-based na tabletima

XCOM: Enemy Unknown ovoga tjedna na iOS platformi

xcom
Datum objave:
18.06.2013 11:12
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prije nekoliko mjeseci najavljena verzija fantastičnog Enemy Unknowna napokon dolazi i iOS platformu

O XCOM: Enemy Unknown zaista ne treba potrošiti ni riječi više. Radi se o igri koju su odmah prigrlili svi obožavatelji turn-based igara, ali i dobar dio onih koji se s tim žanrom nikada nisu ni sreli. Nakon što se igra pojavila na PC, PS3 i Xbox 360 platformama ovoga će ju tjedna moći zaigrati i svi vlasnici nekog od iOS uređaja i to po cijeni od oko 130kn.

 

Mnogi će reći da se radi o neuobičajeno visokoj cijeni za iOS igru i biti će u pravu, no valja imati na umu da je igra gotovo izravni port bez ikakvih pojednostavljenja.

 

Igrači će zasad moći uživati u singleplayeru a multiplayer će biti nadodan naknadno i to potpuno besplatno.

 

XCOM: Enemy Unknown biti će igriv na iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPhone 4S te iPhone 5 uređajima te iPod touchu pete generacije.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije