http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

torchlight besplatan!

GOG organizira nevjerojatna sniženja na kultne RPG naslove

TheWitcher2
Datum objave:
19.06.2013 10:40
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Good Old Games iliti GOG.com organizira veliko sniženje na kojemu neke od najbitnijih igara u povijesti gaminga možete dobiti po nevjerojatno niskim cijenama

Kada pišemo o sniženjima, obično vas izvještavamo o onima sa Steama. Ovaj put pak jedno od njih organizira GOG.com, site na kojemu možete pronaći stotine starijih i novijih igara i to sve bez ikakve anti-piratske zaštite. Na njihovom aktualnom sniženju trenutno potpuno besplatno možete dobiti prvi Torchlight, a za 20$ paket u kojemu se nalazi cijela paleta kultnih RPG igara: Planescape: Torment, Baldur's Gate 1 & 2, Icewind Dale 1 & 2, Neverwinter Nights 1 & 2, Temple of Elemental Evil, Demonstone i Dragonshard. Da, dobro ste čuli. Dvadesetak dolara za ovo je doslovno ništa.

 

Osim toga, na sniženju od 90% su obje Alan Wake igre koje zajednički stoje 4.48$, The Witcher 2 za 9.99$, Legend of Grimrock za 7.49$ i FTL za samo 4.99$.

 

Još uvijek ste ovdje? Požurite, sniženja traju još samo nekoliko sati. 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije