http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SHIELD U PROBLEMIMA?

Nvidia smanjila cijenu svoje nadolazeće konzole

NVIDIA-Shield-14
Datum objave:
21.06.2013 10:18
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Samo tjedan dana prije lansiranja svoje handheld konzole, Nvidija joj je smanjila cijenu i to za čak 50$. Radi li se o potezu očajnika?

Prije nekoliko mjeseci Nvidia je objavila da radi na handheld konzoli koja će biti temeljena na Android OS-u i na kojoj će se moći igrati PC igre i to tako da konzolu povežete sa – svojim računalom. Ukoliko mislite da ste iz navedenog opisa nešto krivo pohvatali, bez brige – niste.

 

Predstavljeni koncept igrači su odmah uzeli 'za zub' što je potencirala i cijena najavljena prije mjesec dana – 349$. Podsjećamo, 399$ stajati će PlayStation 4, komad hardvera koji je neusporedivo kvalitetniji, moćniji i bogatiji mogućnostima od Shielda.

 

Konzola će se na tržištu Sjeverne Amerike pojaviti vrlo brzo – 27. lipnja. Tek sad Nvidija je odlučila smanjiti cijenu konzole i to pod izlikom da im je 'mnogo obožavatelja reko da bi odmah kupili konzolu da joj je cijena 299$'. Čak ni ovo sniženje cijene nije izazvalo nikakvo oduševljenje. Gaming zajednica i dalje smatra da je uređaj debelo precijenjen s obzirom na vrlo upitnu funkcionalnost ali i ergonomičnost.

 

Datum izlaska i cijena Shielda za Europu još uvijek nisu poznati.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije