http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Multiplayer

Novi Watch Dogs gameplay video

watchdogs
Datum objave:
21.06.2013 13:27
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Video otkriva nešto više o tome kako će funkcionirati multiplayer u Ubisoftovom nadolazećem hitu
Ubisoft je već prije otkrio kako će igrači biti u mogućnosti ulaziti u single-player kampanje ostalih igrača. Nekad ćete znati da su tamo, a nekad nećete.

U pokazanom gameplayu, protagonist Aiden Pearce pokušava uloviti hakera, kojim upravlja drugi igrač, da bi ga ubio ili zaustavio u njegovim namjerama. Video se zatim mijenja da prikaže misiju iz druge perspektive – sada je Aiden haker u svijetu drugog igrača te love upravo njega u pokušaju da ga zaustave.

Ubisoft je video objavio jučer, ali ga je odmah skinuo. No Ubisoft je bio prespor za ostale 'hakere' jer je video ubrzo ponovno osvanuo na internetu.

Podsjetimo, Watch Dogs je nadolazeća open-world akcijska avantura iz radionice Ubisofta. Igrač kontrolira protagonista igre Aidena Pearcea čija je specijalnost hakiranje različitih elektroničkih sistema da bi došao do informacija koje treba ili da ih jednostavno uništi. Watch Dog izlazi za PC, Wii U, PlayStation 3 i 4 te Xbox360 i Xbox One. Izlazak igre očekuje se 19. studenog ove godine.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije