http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBOG NEXT-GEN HARDVERA

The Witcher 3 bez učitavanja levela

wild hunt
Datum objave:
24.06.2013 09:11
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ekipa iz CD Projekta objavila je da treća i posljednja igra u The Witcher serijalu neće imati zloglasne 'loading ekrane' ukoliko sve prođe prema planu

Kada je prvi puta najavila The Witcher 3: Wild Hunt, ekipa iz CD Projekta objavila je da radi na najvećem otvorenom svijetu koji se ikada pojavio u nekoj RPG igri. S obzirom da sposobnost CD Projekta nema smisla dovoditi u pitanje, potpuno smo uvjereni da će ispuniti obećano. The Witcher 3 od svojeg će prethodnika biti veći u svakom aspektu, a za dovršetak igre igračima će trebati oko stotinjak sati.

 

Osim što će svi ljubitelji franšize biti suočeni s najvećim otvorenim svijetom ikad, cijela stvar biti će utoliko impresivnija s obzirom na to da u igri neće postojati – učitavanje levela. Dakle, zaboravite na čekanja pri prelasku uz regije u regiju ili čak pri ulasku u svaki pojedini objekat, kao što je to bio slučaj u The Witcheru 2 i većini igara današnjice.

 

John Mamais, izvršni producent na igri za Machinimu je izjavio da u studiju još uvijek rade na dijelu enginea zaslužnog za učitavanje svijeta i u šali rekao da će 'svi programeri dobiti otkaz' ako ne postignu zacrtani cilj.

 

The Witcher 3: Wild Hunt u produkciji je za PC, Xbox One i PlayStation 4 platforme a na tržištu će se pojaviti sljedeće godine. Kao što smo već spomenuli, biti će to posljednji dio The Witcher trilogije nakon koje CD Projekt prelazi na potpuno novi projekt pod imenom 'Cyberpunk 2077'.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije