http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Kartanje

Hearthstone: Heroes of Warcraft

hearth
Datum objave:
25.06.2013 03:43
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Hearthstone: Heroes of Warcraft je nova igra iz slavne Blizzardove radionice

Nakon svih mega-uspješnica koje su izašle iz Blizzardove tvornice hitova, kompanija se odlučila na igru malo lakšeg karaktera.


Radi se o Hearthstone: Heroes of Warcraft, digitalnoj kartaškoj igri u kojoj se borite s najdražim herojima iz Warcraft svemira. Igrač će odabrati jednog od devet heroja te će s kartama izvoditi različite poteze – bacanje moćnih magija, korištenje herojskih oružja, liječenje heroja ili pak prizivanje svakakvih stvorova.

 

 

Igra će imati devet heroja, koje obožavateljima Warcrafta ne treba posebno predstavljati, a svaki od njih predstavlja zasebnu klasu.


Malfurion Stormrage (Druid)


Rexxar (Hunter)


Jaina Proudmoore (Mage)


Uther the Lightbringer (Paladin)


Anduin Wrynn (Priest)


Valeera Sanguinar (Rogue)


Thrall (Shaman)


Gul'dan (Warlock)


Garrosh Hellscream (Warrior)


Blizzard je nedavno predstavio i neke dodatke svojoj prvoj digitalnoj kartaškoj igri. Poboljšanja igre veoma su često bazirana na povratnim informacijama igrača, a izgleda da se fanovima Warcrafta Hearthstone činio premalo 'WoWast'. Blizzard je tako uslišao želje publike te je uveo nekoliko dodataka igri – igrači će moći obavljati kvestove preko kojih će zarađivati zlato. Čini se da igračima Warcrafta nije bilo dosta dnevnih kvestova u WoW-u tako da se i oni pojavljuju u ovoj kartaškoj igri.

 

 

Dnevni kvestovi služit će za zarađivanje zlata koje ćete koristiti za kupnju novih paketa karata. Prilikom lansiranja bit će dostupno tristotinjak karata, a uz mogućnost kupnje dodatnih paketa zlatom, postojat će opcija kupovanja novih 'deckova' za 1 dolar. Karte se dijele na osnovne i ekspertne, a ekspertne se pak dalje dijele na obične, rijetke, epic i legendarne. U svakom kupljenom 'špilu' igrač će dobiti najmanje jednu kartu rijetke kvalitete ili čak i bolju. Karte koje ne želite možete rastaviti u Arcane Dust da napravite kartu koju želite.


Također, moći ćete levelirati vašeg najhrabrijeg heroja preko dvoboja s drugim igračima, a što veći level postignete dobit ćete pristup većem broju osnovnih i zlatnih osnovnih karata.


Igra je bazirana oko 1v1 borbe, a postoji i opcija igranja protiv svojih prijatelja ili AI-a (normal i ekspert mode). Nedavno je dodana i chat opcija te mogućnost izazivanja prijatelja na dvoboje. Sva igra će se, naravno, odvijati preko Battle.neta.

 

 

Mnogi se pitaju zašto se Blizzard odlučio na izgradnju ovakve mini-igre pa evo njihovog objašnjenja: 'Obožavamo kartaške igre, još od Silicon & Synapse dana. Stvaranje digitalne kartaške igre bio je sljedeći prirodan korak za nas. Okupili smo mali tim koji već neko vrijeme radi na Hearthstoneu. Prilično smo uzbuđeni što radimo na nečem potpuno drugačijem od naših ostalih igara'.


Informacija o datumu izlaska igre zasad nema, a PC, Mac i iPad su platforme na kojima će se ova mini kartaška igra pojaviti.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije