http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

zbog 'mehaničkog' problema

Nvidia otkazala izlazak svoje konzole

3
Datum objave:
27.06.2013 11:05
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
'Shield', hibrid handheld konzole iz Nvidije na tržištu se trebao pojaviti za samo nekoliko dana a sada je njen izlazak pomaknut zbog 'mehaničke' greške

Nvidia je samo prije nekoliko dana odjednom objavila da smanjuje cijenu svoje konzole s 350$ na 300$ 'jer su im mnogi obožavatelji rekli da bi odmah kupili konzolu kad bi bila jeftinija za 50$'. Sada je pak isto tako iznenadno izlazak konzole otkazan za srpanj, bez točnog datuma.

 

Iz Nvidije kažu da da je uzrok odgode 'mehanička' greška za koju nisu krivi oni već 'treća strana'. Podsjećamo, Nvidia Shield je handheld konzola za igranje Android igara ali i svojevrsni prijenosni program koji vam omogućuje igranje vaših PC igara 'na daljinu'. Naime, konzolu valja povezati s vašim PC-em u kojemu pak treba minimalno biti GTX 650 grafička kartica.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije