http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Vanzinaljci

Saints Row 4 gameplay video

saintsrow4_161316067823_640x360
Datum objave:
29.06.2013 04:23
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Novi Saints Row 4 video prikazan je na E3 sajmu prije nekoliko tjedana, a njegovu naraciju preuzeo je Jim Boone, viši producent igre

Vođa Saintsa izabran je za predsjednika SAD-a, a cijela nacija se nađe u opasnosti kad se iznenadno pojavi vanzemaljska rasa imenom Zin koja počinje otimati Saintse jednog po jednog.


Naravno, predsjednik ima skriveni top u vrtovima Bijele Kuće te uspijeva srušiti neprijateljski brod. Vođa vanzemaljaca, Zinyak, i predsjednik SAD-a započnu borbu koju predsjednik izgubi te biva bačen u virtualnu verziju Steelporta u kojoj posjeduje super moći.


U videu su prikazane moći poput nevjerojatno brzog trčanja i sposobnosti da zapalite obližnje neprijatelje. Također, imate priliku vidjeti i neka nova oružja.

 

 

Izgleda da je Volition uspio podići bizarnosti Saints Row igara na jednu novu razinu.


Saints Row 4 izlazi za PlayStation 3, Xbox360 i PC u kolovozu ove godine.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije