http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Zanimljivo

Naughty Dog želi Setha Rogena i Evana Goldberga da napišu Uncharted film

uncharted_golden_abyss_02
Datum objave:
30.06.2013 17:52
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
'Bilo bi super kad bi pronašli način da ga učinimo različitim od Indiane Jonesa'

Tvorci Superbada i Pineapple Expressa u nedavnom intervjuu, o njihovom najnovijem filmu This is the End za IGN, su izjavili da ih je Naughty Dog u protekle četiri godine kontaktirao u više navrata o Uncharted filmu.


'Konstantno pitaju Evana i mene da napišemo scenarij za Uncharted film' rekao je Rogen.

 

Goldberg je nadodao kako je dvojac kontaktiran nekoliko puta u posljednje četiri godine. 'Veliki smo fanovi Uncharted serijala, ali još nismo našli način kako da ga napravimo drugačijim od Indiane Jonesa' nadodao je.

 

 

Uncharted film u razvoju je još od 2007. godine. Film je najbliže početku snimanja bio 2011. godine kad je u redateljskom stolcu sjedio redatelj The Fightera, David O. Russell, dok je ulogu Nathana Drakea preuzeo Mark Wahlberg. Fanovi su protestirali, dijelom zbog Wahlberga kao Drakea, a dijelom zbog toga što je Russell mijenjao izvorni materijal. Russell je naglo napustio cijeli projekt zbog 'kreativnih razlika' sa Sonyjem.


Navodno su bili uključeni i Robert De Niro kao Drakeov otac i Joe Pesci kao njegov ujak.


Redateljsku palicu preuzeo je redatelj Limitlessa, Neil Burger, koji je projekt napustio godinu dana kasnije. Zadnje informacije o filmu govore da su scenaristi Marianne i Cormac Wibberley (Nacionalno Blago, Zločesti Dečki 2) unajmljeni da ponovno napišu scenarij za Uncharted, ali to je informacija još iz kolovoza 2012. godine.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije