http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVEZNICA IZMEĐU SEZONA

The Walking Dead: 400 Days na tržištu još ovoga tjedna

the-walking-dead
Datum objave:
02.07.2013 11:08
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Telltale Games objavio je da će se njihov dodatak 'The Walking Dead' franšizi na tržištu pojaviti već krajem ovoga tjedna

'400 Days', dodatak prvoj sezoni nagrađivane avanture 'The Walking Dead' na tržištu će se pojaviti već ovoga tjedna, točnije – u petak za vlasnike Xbox 360 konzole, sutra za vlasnike PC i Mac platformi te 10. srpnja za vlasnike PlayStation 3 konzole.

 

Podsjećamo, 400 Days smještena je između prve i druge sezone koja je u pripremi kako bi se igrače uvelo u radnju i predstavilo im se čak pet novih likova . Sve odluke koje su igrači donijeli u prvoj sezoni biti će vidljive u '400 Days' a sve odluke koje napravite u ovoj ekspanziji također će biti vidljive u drugoj sezoni.

 

U međuvremenu, prisjetite se naše recenzije prve sezone ove zaista izvrsne avanture;

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije