http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DETALJI I KONZOLAŠKIM VERZIJAMA

Rockstar najavio Grand Theft Auto Online

gta_big_2
Datum objave:
03.07.2013 10:31
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon više od mjesec dana potpune šutnje, Rockstar je objavio pojedinosti o verzijama nadolazeće igre u GTA serijalu za PlayStation 3 i Xbox 360, ali i najavio detaljnije informacije o multiplayer komponenti

Grand Theft Auto V zasad je još uvijek najavljen isključivo za PlayStation 3 i Xbox 360 iako je sve izvjesnije da Rockstar radi i na verzijama za PC, ali i next-gen konzole.

 

Ukoliko ste u posjedu neke od konzola, igra će iziskivati obaveznu instalaciju i za to će vam trebati 8GB slobodnog prostora na HDD-u. Verzija za Xbox 360 dolazi na dva DVD-a a verzija za PlayStation 3, naravno, na Blu-Ray disku. Vlasnici Xbox 360 konzole neće morati izmjenjivati diskove za vrijeme igranja. Prvi će služiti za instalaciju a drugi za igranje.

 

Na istima diskovima dolazi i Grand Theft Auto Online, multiplayer komponenta igra za koju se nagađa da će biti odvojena od GTA V, a Rockstar obećaje da će više informacija objaviti tokom ljeta.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije