http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

hit iz 1999.

Kultni 'Outcast' spreman je za povratak

outcast-1
Datum objave:
03.07.2013 13:29
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Autori legendarne akcijske avanture iz 1999. godine otkupili su prava na 'Outcast' ime i prema svemu sudeći, uskoro bi u razvoj mogao njegov nastavak

Mnogi koji su 1999. godine zaigrali Outcast, igru koja je u gotovo svim elementima bila godinama ispred svojeg vremena, tvrde da je to najbolja igra koju su ikada zaigrali. Za njen razvoj bio je zaslužan studio 'Appeal' koji danas više ne postoji, no, njegova tri osnivača (Yann Robert, Franck Sauer i Yves Grolet) uspjela su od Atarija kupiti prava na Outcast IP te najavljuju njegov povratak na moderne platforme.

 

Znači li to nastavak ili reboot igre nije potpuno jasno, no to sada nije ni važno, jer – Outcast se vraća.

 

 

Radnja Outcasta osvijala se u 2007. godini u kojoj američke vlasti na planet u paralelnom svemiru lansiraju sondu. Ona pak emitira sliku s tog planeta na Zemlju, no ubrzo je uništava vrsta koja nastanjuje planet Ahelphu. Uništenje sonde pak prouzrokuje kreaciju crne rupe koja uništenjem prijeti Zemlji. Igrč preuzima ulogu specijalca Cuttera Sladea koji ima misiju na Adelphu odvesti tri znanstvenika koji moraju povratiti sondu i tako spriječiti uništenje Zemlje. Međutim, stvari se zakompliciraju i Slade ostaje izoliran od znanstvenika te ga lokalni narod počinje slaviti kao svojeg mesiju.

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije