http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FENOMENALNOST!

Bioshock infinite i The Last of Us u Disneyevom stilu

bioshock infinite
Datum objave:
05.07.2013 12:22
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Impresivna ilustracija, ljubav prema gamingu i pop kultura se, izgleda, jako dobro slažu

Feli T. Tomkinson talentirana je ilustratorica koja nas je uspjela oduševiti posebnim pristupom dizajna gaming plakata. Konkretno, njezin disneyevski The Last of Us poster postao je toliko popularan da ga je odobrio Naugty Dog, te da je od nedavno u prodaji. Naravno, stvari ne bi bile toliko interesantne da Feli nema JOŠ ilustracija, među ostalim i onu Bioshock Infinitea. I da, one doslovce obaraju s nogu. I čekaj....je li ono...Game of Thrones?

 

 

Iskreno, ovakva personalizirana interpretacija već etabliranih vizualnih identiteta zaista je nešto posebno. Zanimljivo je koliko je lako glavne likove ovih akcijskih igara strpati u kontekst klasične Disneyeve animacije. Super!

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije