http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BEDOVI

Igrač u Eve Onlineu izgubio brod vrijedan 9000 dolara

eve online mmo
Datum objave:
09.07.2013 10:52
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Mislite da je zadnji posjet limaru bio najskuplja stvar u zadnjih šest mjeseci? Pitajte Eve Online igrača koji je uspio izgubiti brod vrijedan preko 54000 kuna

Eve Online zaista je poseban masivni multiplayer. Smješten u daleku, daleku budućnost, on vas stavlja u sjedalo svemirskog pilota koji radi za čitav niz korporacija. Keč kod Evea je u tome što su sve te korporacije vođene sa strane igrača. Drugim riječima - igrina ekonomija je u potpunosti kontrolirana sa strane igrača. I sada si samo zamislite da jedan od tih igrača dobije privilegiju pilotirati jednim od najvećih i najmoćnijih brodova ikad proizvedenih. Revenant Super Carrier, gomila kablova, topovskih cijevi i eksploziva, u igri košta od 280 do 380 milijardi ISKova, što u pravim novcima iznosi oko 9000 dolara.

 

 

 

Dotični Revenant bio je u rukama Pandemic Legion korporacije, a za volanom je bio nesretni pilot pod imenom TSID. Tijekom epske svemirske bitke, dotični brod dignut je u zrak, a korporacija je "poduvala" oko 54,000 kuna. Sa uništenjem ovog Revenanta, u svemiru Evea ostaju samo još tri komada. Ako vas zanima kako je dotični brod doživio svoju zlu sudbu, bacite pogled na priloženi video.

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije