http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TRI TJEDNA NA VRHU

Fantastičan komercijalni uspjeh 'The Last of Us'

tlou_4
Datum objave:
09.07.2013 12:41
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon što je nova igra Naughty Doga izvrsno primljena među kritikom i publikom uslijedio je i komercijlni uspjeh

Sony je objavio da je The Last of Us naslov koji se ove godine najduže zadržao na ljestvici najprodavanijih igara – od njena izlaska prije tri tjedna sve do danas. U tom razdoblju prodano je čak 3,4 milijuna primjeraka.

 

No, nabrajanje uspjeha još ne prestaje. Naime, The Last of Us je najbrže prodavana igra za PlayStation 3 u 2013. godini te najbrže prodavani novi IP u povijesti konzola!

 

'Naughty Dog' studio skupina je vizionara i njihove sposobnosti da ispričaju priču nenadmašne su. The Last of Us savršeni je primjer toga.' – izjavio je Shuhei Yoshida, predsjednik Sony Computer Entertainment Worldwide Studios.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije