http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IGRAČI ZABRINUTI

Svjetlo na kontroleru za PS4 neće se moći isključiti

ps4
Datum objave:
09.07.2013 12:52
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedna od najvećih novina na kontroleru za nadolazeću konzolu iz Sonyja je i svjetlo smješteno s njegove prednje strane, a iz Sonyja javljaju da se ono neće moći isključiti što brine igrače iz nekoliko razloga

Tri najveće novine na DualShock 4 kontroleru su touchpad, 'Share' dugme i svjetlosna traka koja se nalazi s prednje stvari. Prema Sonyjevom priznanju, u Sonyju još uvijek razmišljaju o svim namjenama svjetlosne trake, no jedna od njih biti će i detekcija kretanja igrača po prostoriji pa igrači tako pri grupnom igranju neće morati mijenjati joysticke i sl. Naravno, kako bi to bilo moguće, igrač će morati posebno kupiti i PlayStation kameru koja će se prodavati po cijeni od 60$.

 

Iako možda nećete koristiti blagodati te svjetlosne trake, nju nećete moći isključiti, priopćeno je iz Sonya. To pak brine igrače iz razloga što svjetlo u mračnim uvjetima ostavlja odsjaj na ekranu što je bilo vidljivo i u nekim prezentacijama nove konzole. Naravno, na odmet nije ni nepotrebno trošenje baterije.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije