http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SF TRASH

Novi trailer za FireFall MMO

firefall
Datum objave:
10.07.2013 12:11
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Red 5 Studios objavio je novi, igrani trailer za nadolazeći MMO koji je nedavno ušao u fazu otvorenog beta testiranja

Razvoj FireFall-a započeo je još prije nekoliko godina i to od strane ekipe koja je napustila veliki Blizzard i osnovala vlastiti studio. Radi se o vrlo interesantnom MMO-u iz trećega lica koji je smješten u blisku budućnost.

 

Naime, 200 godina od danas uz Zemlju je trebao preletjeti asteroid i to bez ikakvih posljedica. Ipak on je ušao u gravitacijsko polje Mjeseca i tu se raspao. Međutim, njegovi dijelovi krenuli su prema Zemlji i dobrim je dijelom uništili. Nastupilo je doba poznato kao 'Nine Year Winter'. Politička karta svijeta potpuno je izmijenjena.

 

No, nakon godina proučavanja ostataka asteroida, znanstvenici su pronašli element koji su nazvali 'Crystite' koji je postao najvećim izvorom energije na planeti i koji je čovječanstvo uveo u novo zlatno doba. No, to je zapravo bio početak problema koji se nisu mogli naslutiti...

 

Datum izlaska FireFall-a još uvijek nije poznat, no već sada svi zainteresirani mogu igru isprobati u otvorenom beta testiranju kojemu mogu pristupiti baš svi. Red 5 Studios je objavio i novi, igrani trailer koji će mnoge podsjetiti na loše SF TV serije, no, tko kaže da je to nužno loša stvar?

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije