http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BLACKLIST

Nvidia uz grafičke kartice poklanja nadolazeći Splinter Cell!

scb
Datum objave:
10.07.2013 13:26
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nvidia i Ubisoft obznanili su još jednu od nizu svojih međusobnih suradnji u kojima će svi kupci određenih modela GeForce grafičkih kartica na poklon dobiti i Splinter Cell: Blacklist

Učestale suradnje razvojnih studija i proizvođača grafičkih kartica nisu nikakva novost. To nažalost prečesto znači i slabije performanse na hardveru konkurencije, no više ne u opsegu kao što je to bilo do prije nekoliko godina.

 

Bilo kako bilo, Nvidia i Ubisoft objavili su najnoviji takvu suradnju. Ukratko, svi oni koji kupe GeForce GTX 660, 660 ti, 670, 680, 760, 770 ili 780 od nekog od ovlaštenih partnera uz karticu će dobiti i Splinter Cell: Blacklist koji će se na tržištu pojaviti 23. kolovoza.

 

 

Za više detalja o ovoj promotivnoj akciji pročitajte na gadgeterija.tportal.hr.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije