http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

APOKALIPTIČNO

Zaraza iz The Last of Us mogla bi postati stvarnost

the last of us
Datum objave:
10.07.2013 13:58
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jeste li se ikad zapitali mogu li se zaraze opisane u video igrama zaista i desiti?

Fenomenalni Youtube kanal Vsauce 3 nedavno je objavio video koji nas je ujedno oduševio i ozbiljno zabrinuo. Inspirirani nedavno izdanim megahitom The Last of Us, napravili su znanstvenu analizu čitave havarije i izračunali koliko bi zapravo takvo što moglo biti vjerojatno. Odgovor je, čini se, nešto što baš i ne želite čuti. Naime, pandemija ubojitih spora s kojom se susrećemo u igri mogla bi se teoretski desiti u pravom životu, te bi se svijetom proširila ZAPANJUJUĆOM brzinom.

 

 

 

Inače, Vsauce 3 bave se znanošću video igara i ako se smatrate hardcore gamerom, trebali biste već biti "pretplaćeni" na njihove videe. Ne, stvarno. Tamošnje interesantne analize gaming fizike i njezine aplikacije u pravom životu nerijetko pokazuju koliko nam bizarne stvari svakodnevni gaming zapravo podvaljuje.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije