http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Praktično

PS4 omogućava igranje s nekoliko konzola

ps4
Datum objave:
11.07.2013 10:26
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sony je potvrdio da će igrači imati pristup svojim digitalnim zbirkama igara s bilo koje PS4 konzole jednostavnim ulogiravanjem u svoj račun

Neil Brown, vođa R&D odjela u Sonyju, je na nedavnoj konferenciji u Londonu objasnio da je cijeli proces moguć zahvaljujući 'Play As You Download' sistemu koji omogućuje igračima da zaigraju igru prije nego što je ona u potpunosti preuzeta.


'Možete otići kod prijatelja, ulogirati se u vaš račun i početi igrati bilo koju igru u vašoj zbirci, što je, naravno, dobra stvar. Koliko bi bilo korisno ako bi igri trebalo pola dana da se 'skine'? S 'Play As You Download' puno brže pristupate barem prvom dijelu igre i možete početi igrati puno brže nego prije. Ovaj sistem čini digitalnu zbirku igara praktičnom opcijom u stvarnom svijetu'.


Brown ističe kako igrači neće morati čekati da se željena igra instalira na konzolu. 'Sličan sistem postoji kod Blu-raya gdje se dijelovi automatski u pozadini kopiraju na tvrdi disk. To znači da se igra nakon par minuta može osloniti na veće brzine čitanja s tvrdog diska, čime se poboljšava iskustvo za igrača. Ovi svi procesi se odvijaju u pozadini, a igrač neće morati čekati ni sekundu da nešto instalira da bi mogao igrati'.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije