http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NA PUČINU

Novi trailer za Assassin's Creed IV

black flag
Datum objave:
11.07.2013 11:49
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ubisoft je objavio još jedan u seriji video materijala pomoću kojih igrače upoznaju s različitim aspektima nadolazeće Assassin's Creed igre

Assassin's Creed IV: Black Flag na neki način započinje tamo gdje završava Assassin's Creed III i njegove pomorske bitke. Većina nadolazeće igre tako će se odvijati na pučini, u upravljanju brodom koji je jedan od ključnih aspekata gameplayja.

 

Osim toga, to je onaj stari AC koji svi i (pre)dobro poznajemo i zbog čega dobar dio igrača priželjkuje značajne inovacije s obzirom da se Assassin's Creed pomalo pretvara u godišnju franšizu (osim Black Flag-a Ubisoft trenutno radi na razvoju još dvije igre u franšizi).

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije