http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

U PROSTORIJAMA ALGEBRE

Sutra posjetite veliki League of Legends turnir

fiora-base-painting
Datum objave:
11.07.2013 12:32
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Electronic Sports League i Visoko učilište Algebra u petak i subotu organiziraju veliko natjecanje u jednoj od najpopularnijih igara na svijetu

League of Legends trenutno je, pokazuju brojke, najpopularnija igra na planeti. Nju naime igra više od 30 milijuna igrača što je praktički nezabilježeno u cijeloj povijesti gaminga. Stoga ne iznenađuje nevjerojatna popularnost igre i u Hrvatskoj.

 

Nju su pak prvi odlučili iskoristiti Electronic Sports League i Visoko učilište Algebra koji zajedničkim snagama organiziraju vrhunski LAN party na kojemu će sudjelovati čak 16 ekipa koje pak čekaju prilično bogate nagrade.

 

Natjecanje će se održati u prostorima Algebre na adresi Ilica 242, a za sve koji nemaju mogućnosti pojaviti se uživo (upad je besplatan!) ESL priprema i live stream uz komentatora.

 

Raspored natjecanja kao i više informacija o cijelom eventu možete pronaći ovdje, a najnovije informacije objavljuju se na Facebook profilu Electronic Sports League Croatia.  U subotu ćemo i sami biti na licu događaja pa možete očekivati naše dojmove!

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije