http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Dark

DARK
Datum objave:
12.07.2013 13:05
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte recenziju novog vampirskog stealth sneakera sa - vampirima

"Osjetivši se apokrifično, Đonatan posegne za kitom ubojicom. Njegove zlatne ljuske golicale su ogledalce, sramežljivo iskazujući svoju prisnost sa netom promaklom babom. "Oh, kako sam ozaren!" - uzvikne Đurđica, nemilice se spotaknuvši o vlastitu metaforu. Razbijena nosa posjeti sanatorijum i izgledno postavi poker karte na prašnjavi stol nečije utrobe. "Samo još prašak za pecivo!" - izjasni se lokalni šaljivđija, obrecnuvši se na mističnu ljepotu jedne žučkaste ciklame." - poštovani gledatelji, bio je ovo ulomak iz moje prve knjige "Aproksimativno je za lemure" u vlastitom izdanju od jednog primjerka koji mi je još uvijek u glavi. A sada pogledajte recenziju igre The Dark.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije