http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Dva buraza

Kratki pogled na Brothers: A Tale of Two Sons

br1
Datum objave:
14.07.2013 13:10
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Starbreeze je izdao novi video gdje otkriva malo više o ovoj šarmantnoj pustolovini

Brothers: A Tale of Two Sons je vizualno prekrasna avantura puna zagonetki u kojoj vi kontrolirate dva brata u njihovoj potrazi za čarobnim napitkom koji bi ozdravio njihovog bolesnog oca.

 

Radi se o pomalo neočekivanom projektu Starbreezea, studija zaslužnog za igre puput 'The Chronicles of Riddick' i 'Syndicate' i 'The Darkness'.

 

Igra je minimalističkog karaktera i najviše se oslanja na atmosferu koju stvara takav dizajn. Ovo nipošto nije igra 'napucana' testosteronom, već prati dvojicu braće i njihovu neraskidivu bratsku vezu. Svaki brat ima svoje jače i slabije strane, a upravo su zbog te ranjivosti potrebni jedan drugom da se upotpunjuju, da budu braća i da zajedno prevladaju sve što im se nađe na putu.

 

 

Brothers: A Tale of Two Sons izlazi drugi mjesec na Xboxu Live kao dio Summer of Arcades, a uskoro se očekuju i datumi za PlayStation 3 i Steam verzije.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije