http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK 80-IH

F1 2013 u dva izdanja

f1 2013
Datum objave:
16.07.2013 12:35
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nova verzija 'F1' serijala na tržištu će se ujesen i to u dvije verzije od kojih će jedna od njih sigurno zainteresirati sve nostalgičare

Codemasters nam već unatrag nekoliko godina isporučuje fenomenalne simulacije Formule 1, a tako će biti i ove godine. I ne samo to, F1 2013 na tržištu će se pojaviti u dva različita izdanja – onom običnom te drugom 'Classics Edition'.

 

Obje verzije biti će obogaćene za 'F1 Classics' mod u kojemu će se igrači moći provozati u automobilima iz 80-ih godina prošloga stoljeća, ali i utrkivati se protiv tada najpopularnijih vozača na stazama iz tog vremena. Druga, bogatija verzija osim toga imati će i mod u kojemu će se igrači moći utrkivati u automobilima iz 90-ih godina.

 

Ukoliko kupiti ebično izdanje, oba navedena moda moći ćete kupiti naknadno.

 

 

F1 2013 na tržištu će se pojviti 'ujesen' i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije