http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

nakon mass effecta

BioWare radi na potpuno novom IP-u

femshep
Datum objave:
17.07.2013 12:41
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
BioWare je službeno potvrdio da osim na novom Mass Effectu trenutno rade i na razvoju sasvim novog imena

Mass Effect trilogiju razvijao je BioWareov studio smješten u Edmontonu, a na novom, četvrtom dijelu trenutno radi mlađi i nešto neiskusniji studio smješten u Montrealu. U međuvremenu, ekipa iz Edmontona radi na razvoju sasvim novog IP-a što u prijevodu znači razvoj potpuno novog svemira i settinga.

 

Casey Hudson, glavno lice BioWare Montreala, pri najavi razvoja nove igre podsjetio je na svom Twitter profilu da na ekipi radi ekipa zaslužna kako za Mass Effect tako i Star Wars: Knights of the Old Republic, fenomenalni RPG koji je ovih dana navršio desetak godina od pojave na tržištu.

 

Uz novi Mass Effect i potpuno novi IP, BioWare će raditi i na produkciji igara smještenih u Star Wars setting s obzirom da je EA nedavno otkupio prava na ime od Disneyja.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije