http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'SPECIAL EDITION'

Prošireno izdanje filma o indie gamingu

indie game_the movie
Datum objave:
18.07.2013 10:29
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prošle godine mogli smo pogledati Indie Game: The Movie, dokumentarac o indie gamingu, a uskoro stiže i njegovo prošireno izdanje

Indie gaming u proteklih je nekoliko godina doživio pravu renesansu, posebice na Xbox 360 platformi, zahvaljujući Microsoftu. Danas nezavisni naslovi na kojima često radi samo jedna osoba izlaze gotovo na dnevnoj bazi i nailaze na izniman komercijalni uspjeh.

 

Upravo zbog toga nekoliko autora odlučilo je snimiti film o fenomenu nezavisne gaming industrije. Indie Game: The Movie na tržištu se pojavio prošle godine, a u njemu možemo čuti osobna iskustva tima koji stoji iza hita 'Super Meat Boy', ali i Phila Fisha, prezrenog autora Feza o čijoj aroganciji bruji cijeli internet.

 

No, to je sada manje važno. Naime, ekipa zaslužna za film sada priprema i prošireno izdanje koje će sadržavati više od 300 minuta materijala od čega 100 minuta još nikad nije objavljeno.

 

Indie Game: The Movie - Special Edition from IndieGame: The Movie on Vimeo.

 

Film će se na Steamu moći kupiti za 15$, a vlasnike običnog izdanja stajati će 5$. Naravno, već se može prednaručiti i DVD izdanje po cijeni od 59$ te Blu-Ray izdanje po cijeni od 69$.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije