http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BUDUĆNOST RATOVANJA

Novi trailer za Arma III

Arma3_artwork_02
Datum objave:
19.07.2013 10:20
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Češki razvojni studio objavio je novi trailer za treći dio Arma franšize

Arma franšiza u posljednjih se nekoliko godina nametnula kao najpopularnija simulacija ratovanja na svijetu. To opet nimalo ne iznenađuje imamo li na umu činjenicu da je razvojni studio Bohemia Interactive zaslužan i za legendarni Operation Flashpoint.

 

Osim što Arma igre igraju ponajveći entuzijasti, nije tajna da ih korista i brojne svjetske vojske kao dio treninga.

 

Nažalost, iako dolazi od Čeha, scenarij igre kao da je ispao iz lošeg američkog filma: godina je 2030., a NATO se u Europi bori protiv 'istočnjački snaga' predvođenih Iranom. No, ne zavaravajmo se, priča nikad nije bila bitan aspekt Arma igara.

 

Arma III bazirana je i na potpuno novom engineu zbog kojega će igra izgledati fantastično, kao što je vidljivo i u novom traileru;

 

 

Igra bi se na tržištu trebala pojaviti kasnije ove godine i to isključivo na PC platformi.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije